3T Fiets kopen?

Bikesuperior is officieel dealer en het enige 3T experience center in de Benelux!

3T Fietsen, hoogwaardig en professioneel

3T is een Italiaanse fiets en fietsonderdelen fabrikant opgericht in 1961. Vanuit Bergamo worden hoogwaardige onderdelen en complete fietsen ontworpen en gefabriceerd. 3T heeft in al haar jaren ervaring opgedaan door het sponsoren van meerder professionele wielerploegen met als hoogtepunt het winnen van de Tour de France in 2008.

3T Experience Center

BikeSuperior is 3T Experience center, wat betekend dat wij exclusief 3T dealer zijn met gegarandeerde voorraad en demo modellen van zowel de Exploro en Strada. Kom bij ons langs in de winkel voor uitgebreid advies, testrit en passende offertes voor alle 3T modellen. Bij ons ontvangt u gegarandeerd de verlengde garantie op alle 3T modellen van 5 jaar.

3T Modellen

In 2016 lanceert 3T haar eerste fiets, de EXPLORO. Deze aerodynamische georiënteerde gravelbike is ontwikkeld door de Nederlander Gerard Vroomen. De 3T Exploro is de eerste gravelbike welke zich richt op aerodynamica, waardoor de fiets zeer breed inzetbaar is. 3T introduceert met de Exploro de GravelPlus term. De Exploro is geschikt voor zowel 700c, als 650B wielen met bandbreedtes van respectievelijk 40mm tot 54mm. Hierdoor kan de fiets zowel op race, gravel en mountainbike banden bereden worden.

3T Exploro

De 3T Exploro is verkrijgbaar in 3 varianten: De Pro, TEAM en LTD versies. Deze versies zijn als los frame en in verschillende afmontages te verkrijgen. Instapmodel is de 3T Exploro Pro Rival oplopend tot de 3T Exploro LTD AXS Etap.

3T Strada

In 2017 lanceert 3T haar eerste racefiets, de 3T STRADA. De 3T Strada is ontwikkeld met als basis een bredere band. De meeste aerodynamische fietsen zijn niet geschikt voor brede banden. De 3T Strada kan banden tot 30mm aan en is daardoor zeer comfortabel en toch sportief. Voor de Strada zijn er varianten met 1x en 2x (Strada DUE) aandrijving beschikbaar in verschillende frames: De Pro en de TEAM. Startend bij de 3T Strada Pro Force.

Een selectie uit ons aanbod

Corona-update van 15 december

Wij blijven gedeeltelijk voor u geopend!

  • Via de chat op onze website, mail, whatsapp en telefoon zijn wij de hele dag bereikbaar om een afspraak te maken.
  • Ook via deze kanalen geven wij graag advies over de aanschaf van uw nieuwe fiets!
  • Uw nieuwe fiets kan bij u aan de deur geleverd worden.
  • Reparaties en het afhalen van fietsen zijn op deze manier te plannen.
  • Online bestellingen worden gewoon normaal verstuurd en afgeleverd.
  • Onderhoud en reparatie kan op afspraak uitgevoerd worden.