Ben jij onze nieuwe parttime Fietstechnicus?

Wil je fietsmonteur worden, maar heb je geen zin om de hele dag aan gewone fietsen te sleutelen? Dan ben je bij BikeSuperior aan het juiste adres. Bij ons werk je met exclusieve merken, high-end fietsen en exotische onderdelen.

Als gravel, race en mountainbike specialist groeien wij snel en mogen we steeds meer prachtige en unieke fietsen afleveren en onderhouden. Daarom zijn wij opzoek naar een monteur met passie voor het vak en de nodige ambitie.

Wat verwachten we van je en wat ga je doen?

Je hebt affiniteit met het vak, dat wil zeggen dat je kan meepraten over de nieuwste technische snufjes op fietsgebied en hier ook de nodige kennis over ontwikkelt. Je kan tot op zekere hoogte al zelfstandig sleutelen aan fietsen en bent niet te beroerd om te leren en te ontwikkelen op fietsgebied.

Je bent bij ons de hele dag bezig met fietsen en enthousiaste klanten. Taken bestaan uit het uitpakken en klaarmaken van nieuwe fietsen, het repareren van fietsen, het oplossen van lastige technische problemen, het opbouwen en ombouwen van fietsen tot het verkopen of adviseren aan klanten in onze showroom. Je werkt altijd met het nieuwste materiaal en dito gereedschap.

Waar kom je terecht?

Als je bij BikeSuperior aan de slag gaat kom je terecht tussen een jong en ambitieus team met fietsgekke collega’s, die niet te beroerd zijn om ook in de pauze over wielrennen te praten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een parttime werkplek voor 15-20 uur per week tegen een marktconform salaris en bijkomende voordelen van korting op ons uitgebreide assortiment. Werken op vrijdag en zaterdag is een pré aangezien dit de drukste dagen zijn. In overleg kunnen de uren ook door de week en flexibel worden ingevuld.

Solliciteren

Is dit jou droombaan en wil je zo snel mogelijk beginnen?
Stuur dan je CV en motivatie naar info@bikesuperior.nl en we nemen contact met je op!

Corona-update van 15 december

Wij blijven gedeeltelijk voor u geopend!

  • Via de chat op onze website, mail, whatsapp en telefoon zijn wij de hele dag bereikbaar om een afspraak te maken.
  • Ook via deze kanalen geven wij graag advies over de aanschaf van uw nieuwe fiets!
  • Uw nieuwe fiets kan bij u aan de deur geleverd worden.
  • Reparaties en het afhalen van fietsen zijn op deze manier te plannen.
  • Online bestellingen worden gewoon normaal verstuurd en afgeleverd.
  • Onderhoud en reparatie kan op afspraak uitgevoerd worden.