Rondo fiets kopen?

Bikesuperior is dé specialist in fietsen van het merk Rondo

Meerdere karakters in één fiets, het kan bij Rondo!

Rondo brengt al enkele jaren gravelbikes op de markt in verschillende soorten en maten. Met de Ruut bracht men een Gravelbike op de markt met de eigen TwinTip voorvork met variabele geometrie, waarmee Rondo de eerste was. Inmiddels zijn de Ruut en TwinTip voorvork verder ontwikkeld en zijn er meer en meer modellen beschikbaar.

HVRT Fietsen van Rondo (Road Plus racefiets)

Een aero racefiets combineren met een gravelbike? Dat kan met de HVRT fietsen van Rondo. De HVRT wordt ook wel de ‘’Road Plus’’ racefiets genoemd. Ook de HVRT wordt geleverd met de carbon TwinTip voorvork waardoor de geometrie aan te passen is. De HVRT is leverbaar in verschillende carbon varianten en is leverbaar vanaf 2999,- euro.

Rondo Ruut

Met de RUUT zet Rondo een pure gravelbike in de markt. De RUUT is leverbaar in verschillende specificaties beginnend bij de RUUT AL. Deze aluminium gravelbike is voorzien van een Sram Apex 1 groepset en de carbon TwinTip voorvork, en begint vanaf 1649-, euro. De RUUT is tevens leverbaar in Carbon (CF) en Stalen (ST) varianten met variërende afmontage. Van de Carbon en Stalen variant wordt tevens een los frame geleverd.

Een selectie uit ons aanbod