Gravelbikes bij BikeSuperior

3T, Rondo en Kona: allemaal specialisten in Gravelbikes. Wat maakt dit type fiets zo uniek?

Wat is een Gravelbike?

Op zoek naar een zeer veelzijdige fiets die op bijna ieder terrein inzetbaar is? Dan is een gravelbike wat voor jou! Of het nou gaat om een mooie rit op asfalt, een sportieve rit door het bos, woon-werk verkeer of zelfs je uitdagende fietsvakantie, een gravel bike kan het allemaal.
Gravelbikes lijken op racefietsen, maar de frames zijn robuuster en er passen bredere banden op. Dit biedt meer comfort op elk terrein zonder in te leveren op snelheid.

BikeSuperior heeft met de merken 3T, Rondo en Kona altijd een passende fiets van Carbon, Aluminium, Titanium of staal.

Welke gravelbike past bij mij?

Er zijn heel veel verschillende gravelbikes op de markt. Bij BikeSuperior vinden we het ten eerste belangrijk om te kijken welke gravelbike het beste bij jou wensen en mogelijkheden past om vervolgens verschillende fietsen te testen en samen met jou tot de perfect match te komen.
Om je alvast wat meer inzicht te geven in ons assortiment beschrijven we kort onze merken en wat ze te bieden hebben!

3T Exploro Gravelbikes

3T heeft de Exploro als gravelbike in haar assortiment. De Exploro is de eerste Aero gravelbike op de markt en is gericht op sportiviteit. De 3T Exploro past perfect bij mensen die uitdaging zoeken in snelheid en performance, maar toch ook het nodige comfort zoeken. De 3T Exploro maakt gebruik van 3T’s GravelPlus design waardoor hij op alle terreinen inzetbaar is. De 3T Exploro is er in een Pro en Team uitvoering met verschillende afmontages van Shimano en Sram wat het aanbod uitgebreid maar toch overzichtelijk maakt.

Rondo Gravelbikes

Rondo brengt een zeer breed assortiment gravelbikes op de markt met als unieke feature de ‘’TwinTip’’ voorvork waardoor de geometrie van elke Rondo fiets naar wens is aan te passen in een handomdraai. De Rondo Ruut gravelbike is er in aluminium, carbon en stalen varianten met verschillende afmontages. Door de variabele geometrie biedt rondo een keuze tussen sportief en comfortabel waardoor de inzetbaarheid van de Rondo Ruut onverslaanbaar is! Rondo maakt tevens nog meer varianten zoals de HVRT, Mutt en Bogan welke allemaal gericht zijn op een specifieke gravel doelgroep.

Kona Gravelbikes

Waar je ook maar gaat of staat, Kona gravelbikes brengen je overal. De Kona Rove gravelbikes bieden een brede variatie aan montagemogelijkheden voor spatborden, bagagedragers, bidonhouders en tassen zonder in te leveren op de rij prestaties. De Kona Rove wordt gemaakt in Aluminium, Carbon en staal en in verschillende wielmaten en afmontages. Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden!

Corona-update van 15 december

Wij blijven gedeeltelijk voor u geopend!

  • Via de chat op onze website, mail, whatsapp en telefoon zijn wij de hele dag bereikbaar om een afspraak te maken.
  • Ook via deze kanalen geven wij graag advies over de aanschaf van uw nieuwe fiets!
  • Uw nieuwe fiets kan bij u aan de deur geleverd worden.
  • Reparaties en het afhalen van fietsen zijn op deze manier te plannen.
  • Online bestellingen worden gewoon normaal verstuurd en afgeleverd.
  • Onderhoud en reparatie kan op afspraak uitgevoerd worden.