Wahoo ELEMNT ROAM Fietsnavigatie

  • Elemnt Roam fietscomputer
  • Aerodynamische 'out-front' mount
  • Mount voor op de stuurpen
  • Snelstart gids

Op voorraad

 349,00

Waarom bestellen bij BikeSuperior?

Bekijk hier alle producten van

Beschrijving

Specificaties Wahoo Elemnt Roam

De ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging aan de ELEMNT collectie van Wahoo. Deze ROAM is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende smartphone app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis op en synchroniseer je trainingen automatisch naar je training apps.
Levendige en kristalheldere kleuren op een 2,7” scherm gemaakt van Gorilla Glass zorgen ervoor dat je je gegevens en route beter kunt zien dan ooit tijdens je rit.

Gebruik de simpele interface van je smartphone via de begeleidende app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren, en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis makkelijk op en synchroniseer je trainingen automatisch met je favoriete trainingsapps.

Navigeer naar een opgeslagen locatie of een punt op de kaart direct op ELEMNT ROAM. Vind de meest directe route en wordt automatisch teruggeleid naar je originele route mocht je afwijken.
Andere nieuwe functies op de ROAM zijn onder meer omgevingslichtsensor die automatisch de achtergrondverlichting van het scherm in-of uitschakelt en de helderheid van het scherm en Quick Look-leds aanpast door veranderende lichtomstandigheden, binnen of buiten; en een geïntegreerde buitenmontage (patent aangevraagd) die de ROAM een slank uiterlijk geeft. De ROAM interface bevat verschillende nieuwe Smart Navigation-functies die rechtstreeks op de computer toegankelijk zijn, waaronder:
– Get Me Started – Navigeert fietsers naar het begin van hun route.
– Back on Track – Navigeert feiters terug naar hun route als ze een verkeerde afslag nemen.
– Take Me To – Hiermee kunnen fietsers een locatie op hun ROAM selecteren met behulp van de nieuwe functie voor in- en uitzoomen en een routebeschrijving naar die locatie opvragen.
– Saved Locations – Gemakkelijke routes naar locaties die zijn opgeslagen op de ROAM.
– Route to Start – Vind de kortste route terug naar het begin van je rit.
– Retrace Route – Keer gemakkelijk om tijdens je route naar het begin punt via de originele route.

COLOR SCREEN
Levendig, kristalheldere kleuren 2.7” (68.6mm) op een scherm van Gorilla Glas zorgen ervoor dat je je gegevens en route makkelijker kunt zien.

QUICKLOOK LEDS
Quicklook LED’s zorgt ervoor dat je op een heldere en snelle manier je kracht, hartslag, en snelheid kunt meten en berichten route-aanwijzingen binnen krijgt.

PERFECT VIEW ZOOM
Gemakkelijk toegang tot de knoppen aan de zijkant zorgt ervoor dat je kan in- en uit kan zoomen uit samengestelde gegevensvelden met slecht één aanraking.

STRAVA LIVE SEGMENTS
Integreert met Strava Live Segments om je te waarschuwen voor het segment begint. Het toont de voortgang van de status voor je goal en geeft een unieke Final Push

Wat zit er in de Wahoo Elemnt Bolt bundel?

  • Elemnt Roam fietscomputer
  • Aerodynamische ‘out-front’ mount
  • Mount voor op de stuurpen
  • Snelstart gids

Extra informatie

Merk

Wahoo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wahoo ELEMNT ROAM Fietsnavigatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *