• Persoonlijke service
 • Deskundig advies
 • Exclusieve merken
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Woensdag 22 Maart 2023

  Open U.P. van Martijn

  BikeSuperior is dealer van verschillende unieke merken als 3T, Factor, Kona, Open, Pinarello en Mondraker. Dit maakt ons uniek als speciaalzaak met focus op de specifieke wensen van onze klanten met oog voor unieke details. In deze blog behandelen we de Open U.P. van Martijn aan de hand van drie vragen.

  1. Wat waren vooraf je overwegingen om te kiezen voor deze fiets?

  Toen ik op zoek was naar een nieuwe gravelbike, zocht ik een stijlvolle en snelle gravelbike, waarmee ik zowel op de weg als op de gravelpaden uit de voeten kan. Toen ik de Open U.P. zag, ging ik aan op de strakke lijnen van de fiets. Daarnaast was ik direct verliefd op de kleur ‘British Racing Green’.

  2. Welke mix van onderdelen op de fiets maken voor jou het verschil?

  Het Open U.P. frame ziet er strak uit en is erg wendbaar en direct. De combinatie met de 1x12 Sram Force groepset, Zipp 303s wielen en Enve stuurpen zorgen ervoor dat de fiets licht en betrouwbaar is.

  De groep schakelt erg snel en het verzet: 42 - 10/44 zorgt ervoor dat ik de fiets zowel op de weg als off-road goed kan gebruiken. Dit geldt ook voor de Schwalbe G-One RS banden. Deze hebben een lage rolweerstand op de weg, maar hebben ook een goede grip op onverhard terrein.

  Het bruine zadel en bruine leren stuurlint van Sella Italia maken de fiets voor mij echt helemaal af. Ik vind deze kleuren echt goed bij de kleur British Racing Green passen en deze zorgen ervoor de dat fiets echt als mijn fiets voelt.

  3. Wat zijn na de eerste ritten je ervaringen met de fiets?

  Tijdens de eerste ritten op de fiets voelde ik me er gelijk erg vertrouwd op. De fiets voelt zowel op de weg als op onverhard terrein echt stabiel. Daarnaast merk ik dat de fiets erg wendbaar en direct is. Elke trap is raak en ondanks dat het eigenlijk een gravelbike is, gaat de fiets op de weg ook als een speer. Ik het geen moment spijt gehad van de aankoop van een mijn Open U.P. en ben er super tevreden mee.

  [powr-image-slider id="0d3075b4_1677055384"]

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking