• Personalised service
 • Expert advice
 • Exclusive brands
0
Sluiten

Categories

Filters
  Thursday 20 May 2024

  ENVE Fray

  De ENVE Fray is een veelzijdige all-road fiets die ook als endurance fiets kan worden beschouwd. Met zijn capaciteit voor bredere banden (tussen 36mm en 40mm) en comfortabelere geometrie, biedt hij de snelheid van een racefiets met extra mogelijkheden.

  Wanneer je de ENVE Fray naast de ENVE Melee plaatst, lijkt het op het eerste gezicht alsof er weinig verschil is. De opvallende ruimere voor- en achtervorken springen in het oog, maar verder lijken de fietsen vrijwel identiek. Dit komt doordat ENVE de aerodynamische buisvormen van de Melee heeft overgenomen.

  Naast het vermogen om banden tussen de 36mm en 40mm te monteren, onderscheidt de Fray zich ook door zijn aangepaste geometrie. Een langere wielbasis en een minder steile balhoofdbuishoek dragen bij aan een stabielere en comfortabelere rijervaring.

  Ook beschikt het frame over een "Cargo Bay", een opslagruimte in de onderbuis, waar twee tasjes met een totale inhoud van 0,6 liter in passen. Verder zijn er bevestigingspunten voor spatborden en accessoires op de boven- en onderbuis.

  De Fray is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Ash, Venom en Salt.

  Recente artikelen

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison