X
Maak een afspraak!
Uw aanvraag is verzonden
Vraag gratis offerte aan!
Uw aanvraag is verzonden
Custom build aanvragen? Geen probleem!
Uw aanvraag is verzonden
 • Personalised service
 • Expert advice
 • Exclusive brands
0
Sluiten

Categories

Filters

  About us

  BikeSuperior is in 2016 opgericht door Jochem Paalman. Vanuit zijn achtergrond als renner en zijn grote passie voor alles wat met fietsen te maken heeft is BikeSuperior begonnen. 

  Ondertussen is BikeSuperior dealer van verschillende unieke merken als 3T, Factor, Enve, Pinarello, Kona, Open, Argonaut, Mosaic, Argonaut, Allied en Mondraker. Dit maakt ons uniek als speciaalzaak met focus op de specifieke wensen van onze klanten met oog voor unieke details. Wij hebben met ons jong en gedreven team de ervaring en kennis om jouw droomfiets te bouwen!

   

  Jochem

  Jochem heeft jaren als wielrenner, mountainbiker en cyclocrosser wedstrijden gefietst. Nu draait het om genieten en voor het proberen van zoveel mogelijk fietsen en onderdelen die hij in zijn winkel verkoopt.

   

  De ENVE Melee, Factor LS, Mondraker F-Podium of zelfs de Aurum Magma? Jochem heeft ze allemaal geprobeerd en kan je de ins en outs vertellen!

   

  Our team

  Our team consists of enthusiasts, guys with passion and an eye for detail. They love trying out all the bikes in our shop….

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison